Η καλλιτεχνική εκδήλωση με τίτλο «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής» η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 20:00 το βράδυ στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας για αναδάσωση και ανάπλαση ενός χώρου πρασίνου και παιδότοπου στην περιοχή του Δήμου Ραφήνας, ο οποίος καταστράφηκε από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο του 2018, αγκαλιάστηκε και στηρίχθηκε από το κοινό.

Την μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση, συνδιοργάνωσαν το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο Δήμος Στροβόλου καθώς και το Σωματείο «Ομάδα Εθελοντών Σιας».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαράμπους, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εθελοντών Σιας κ. Φίλιππος Φιλίππου, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος  της Ελλάδας κ. Γεώργιος Δημαράς. Η εκδήλωση είχε τεθεί υπό την αιγίδα του κ. Κώστα Καδή και του κ. Γιώργου Δημαρά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ελλάδας κ.Ηλίας Φωτόπουλος και η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου. 

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τα στελέχη, μέλη, φίλους και ευαισθητοποιημένους πολίτες οι οποίοι  γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου, στηρίζοντας τον σκοπό της εκδήλωσης. Ευχαριστίες επίσης οφείλουμε και στους καλλιτέχνες της βραδιάς, οι οποίοι αφιλοκερδώς παρουσίασαν μια εξαιρετική παράσταση.