Χωρίς κανένα τέλος το αλαλούμ στα μέτρα της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό. Πριν καν εισέλθει και επίσημα στη ζωή μας το λεγόμενο «Coronapass», μετονομάστηκε σε «SafePass» για καλύτερους επικοινωνιακούς σκοπούς.

Η κυβέρνηση από την αρχή της πανδημίας εφαρμόζει μια πολιτική ράβε – ξήλωνε. Πρώτα ανακοινώνει διατάγματα κι ύστερα (αναλόγως των αντιδράσεων) αρχίζει τις διευκρινήσεις.

Από την άλλη το Υφυπουργείο Ταλαιπωρίας (Καινοτομίας) προσθέτει κάθε μέρα νέα εμπόδια στους πολίτες που προσπαθούν απεγνωσμένα να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό. Τεχνικές δυσκολίες που θα έπρεπε να ήταν λυμένες προ πολλού, η Κυβέρνηση, όχι μόνο δεν τις επιλύει αλλά τις δυσχεραίνει με επιπρόσθετα εμπόδια και με ημίμετρα!

Διερωτάται κάνεις αν χρειαζόταν ξεχωριστό υφυπουργείο καινοτομίας για να διαπιστώνεται τόση τσαπατσουλιά. Ίσως κάποιος πρέπει να σκεφτεί την παραίτηση;

Αξιοσημείωτες είναι πάντως οι οργισμένες τάχα αντιδράσεις κάποιων κομμάτων που ενώ τώρα κατηγορούν την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, πριν λίγες εβδομάδες της έδωσαν της ψήφο εμπιστοσύνης τους ψηφίζοντας τον προϋπολογισμό του 2021.

Γιατί δεν έβαλαν τότε- όταν διαπραγματεύτηκαν την ψήφο τους –  τους όρους τους για τη διαχείριση του κορωνοϊού και θυμήθηκαν τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές ότι η κυβέρνηση ακολουθεί λάθος πολιτική;