Αυτές οι καταγγελίες δεν πήραν δημοσιότητα. Γιατί άραγε; Μήπως γιατί αφορούν και τους κανάλαρχες; 

Διαβάστε:

Την Παρασκευή 03/07 η Βουλή ψήφισε δυο περίεργους νόμους. Ο πρώτος κατατέθηκε από την Κυβέρνηση και αφορούσε την επέκταση της θητείας του Εφόρου και Βοηθών Εφόρων Φορολογίας για άλλους τρεις μήνες, παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο αποφάσισε ότι ήταν παράνομος ευθύς εξαρχής ο διορισμός τους. ο δεύτερος νόμος ήταν εισήγηση βουλευτών, με τον οποίο για πέμπτη φορά επεκτείνεται το μέτρο να χαρίζονται τα πρόστιμα σε όσους χρωστούν φόρους πριν το 2015.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης μίλησε στη Βουλή και ζήτησε από τους βουλευτές να δηλώσουν ποιοι χρωστούν στον Φόρο Εισοδήματος και άρα τους αφορά ο νόμος που προτείνουν οι ίδιοι οι βουλευτές και ψήφισαν οι ίδιοι οι βουλευτές. Δεν μίλησε κανένας. Δεν σήκωσε το γάντι κάνεις. 

Κι όμως ο Γενικός Ελεγκτής σε πρόσφατη έρευνα του για τα χρέη των βουλευτών στον Φόρο Εισοδήματος (και ΦΠΑ) ανέδειξε ότι δεν είναι λίγοι που χρωστούν (κάποιοι ήδη αξιοποίησαν τα προηγούμενα τέσσερα σχέδια). Άρα προτείνουν και ψηφίζουν νόμους για το δικό τους συμφέρον όπως έκαναν και με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. 

Ίσως γι’ αυτό κάποιοι έβαλαν στόχο τον Γενικό Ελεγκτή.