Η Παγκύπρια Οργάνωση Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη 25/10 τα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης μαζί με την Επαρχιακή Γραμματέα Λευκωσίας κα. Φρόσω Αποστολίδου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Πανίκο Μανώλη και τον συντονιστή της θεματικής επιτροπής Αγνοουμένων κ. Γρηγόρη Ευαγγέλου, συζήτησαν με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων κ. Νίκο Σεργίδη και τα άλλα μέλη της επιτροπής τα πολλαπλά προβλήματα και δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η οργάνωση.

Ενημερώνοντας το Κίνημα, ο κ. Σεργίδης αναφέρθηκε στην πορεία των ερευνών που διεξάγονται προκειμένου να εντοπιστούν σημεία ταφής, με ότι αυτό συνεπάγεται, συμπεριλαμβανομένων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζονται από τις τουρκικές αρχές. Όπως εξήγησε, η Τουρκία δεν είναι πρόθυμη να δώσει ιδιαίτερη πληροφόρηση.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, εκφράζοντας την στήριξη του προς την Οργάνωση, δήλωσε την συμπαράσταση του στο έργο που επιτελείται ενώ δήλωσε πρόθυμο να προσφέρει και την όποια βοήθεια ζητηθεί, στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης διεξαγωγής των εργασιών του αλλά και τις δυνατότητες που το Κίνημα έχει στη διάθεσή του.