Χθες 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, κ. Γιώργο Περδίκη, με τον Κοινοτάρχη Άχνας, κ. Νίκο Βάσιλα, αλλά και κοινοτικούς συμβούλους της Κοινότητας.

Στη  συνάντηση συζητήθηκε κυρίως το υπό σχεδιασμό έργο του πάρκου κροκοδείλων, με τον κ. Περδίκη να μεταφέρει τους λόγους που οδηγούν το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών να τοποθετείτε ενάντια σε τέτοιου είδους έργα. Η πλευρά του Κοινοτικού Συμβουλίου έδειξε να ακούει με κατανόηση τα επιχειρήματα και δεσμεύτηκε να προβληματιστεί σοβαρά και να διερευνήσει τους φόβους και τις απόψεις όσων διαφωνούν.

Κατά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Περδίκης δήλωσε:

“Διαπιστώσαμε σήμερα πως παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις για το ζήτημα, ο κ. Βασίλας και το κοινοτικό συμβούλιο είναι ανοιχτοί να συζητήσουν για τις επιπτώσεις της δημιουργίας του πάρκου/φάρμα κροκοδείλων. Η διεθνής εμπειρία άλλωστε είναι εδώ και θα μπορούσα να πω ότι βοηθά το Κοινοτικό Συμβούλιο να διαπιστώσει τις αρνητικές συνέπειες που μπορεί να επιφέρει μία τέτοιου είδους ανάπτυξη”.