Συνεχίζει τις επαφές με υποψήφιους Προέδρους το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών. Συνάντηση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόδουλο Πρωτόπαπα πραγματοποιεί αύριο Πέμπτη 28/04 το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στις 4 μμ στα Γραφεία του Κινήματος. Επίσης αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το πολιτικό κόμμα «Πρωτοβουλία Αμμόχωστος για την Κύπρο» στις 6 μμ, και πάλι στα γραφεία μας. Δηλώσεις θα γίνουν μετά το πέρας της συνάντησης.

Οι επαφές εντάσσονται στο πλαίσιο συζητήσεων του Κινήματος με ανεξάρτητους υποψήφιους προέδρους και κόμματα οι οποίοι ζητούν να έχουν συνάντηση με το Κίνημα Οικολόγων με θέμα τις Προεδρικές Εκλογές του 2023. Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συνεχίζει να διεκδικεί την Πράσινη Αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας με συγκεκριμένο περιεχόμενο, βασισμένο στις προγραμματικές θέσεις και εισηγήσεις του.

Από την πλευρά μας προτάσσουμε την ανάγκη διαμόρφωσης ενός πράσινου, οικολογικού προγράμματος διακυβέρνησης της χώρας που να περιλαμβάνει συγκεκριμένα σχέδια, προγράμματα και έργα που να μας οδηγούν στην Κύπρο του αύριο.

Η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος θα συνέλθει σε κατοπινό στάδιο και αναλόγως των αποτελεσμάτων και των εξελίξεων που θα προκύψουν, θα εξετάσει εκ νέου τα δεδομένα αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές. Στις επιλογές παραμένει η αυτόνομη πορεία προς τις Προεδρικές εκλογές.