Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών διαχρονικά στηρίζουμε τον αγώνα του Συνδέσμου Καρκινοπαθών και φίλων του Ογκολογικού Τμήματος του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας για την σωστή και ολοκληρωμένη λειτουργία ακτινοθεραπευτικών κέντρων στα κρατικά νοσηλευτήρια και τη δημιουργία κρατικού Ογκολογικού κέντρου στα Γενικά Νοσοκομεία Λευκωσίας και Λεμεσού.

Με αίσθημα ευθύνης το Κίνημα δίνει έμφαση στην πρόληψη του καρκίνου, όπως είναι η φυσική άσκηση, η ισορροπημένη διατροφή, η πληροφόρηση για τα εμβόλια, η αποφυγή του καπνίσματος και της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο κ.α. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο τρόπος ζωής μας καθορίζει την υγεία μας γι’ αυτό και πρέπει να προσπαθούμε να την προστατεύουμε όσον περισσότερο μπορούμε.

Έτσι – όπως και κάθε χρόνο – ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης με αντιπροσωπεία του Κινήματος θα παραστούν σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Ογκολογικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, στις 10:30 π.μ. που οργανώνει ο Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων ΕΛΑΖΩ.

Δηλώσεις από τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη θα γίνουν στο ισόγειο της ανατολικής εισόδου του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας (στην πτέρυγα των παραπληγικών).