Η Μεγάλη Εβδομάδα, τα Άγια Πάθη και η Ανάσταση του Κυρίου, μας βρίσκουν φέτος σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Αντιμέτωποι με ένα «αόρατο εχθρό» που στερεί από όλους μας την ευκαιρία να βρεθούμε με την οικογένεια μας, τους φίλους, τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Το «Μένουμε σπίτι» δεν σημαίνει ότι απέχουμε από το θαύμα Ανάστασης.

Φέτος ας ζήσουμε ένα διαφορετικό Πάσχα. Με την ελπίδα να μας δίνει τη δύναμη, το πείσμα και την αντοχή να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό.

Θα συνεχίσουμε δυναμικά και εμπράκτως να δηλώνουμε το παρόν μας στο πολιτικό γίγνεσθαι, υπερασπίζοντας με πίστη και θάρρος την ανεξαρτησία και κυριαρχία της χώρας μας έναντι της Τουρκικής απειλής, τα δικαιώματα όλων των πολιτών έναντι της κοινωνικής αδικίας αλλά επίσης των ζώων και της φύσης έναντι της  καταστροφής 

Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά υπογραμμίζεται η σημασία των μηνυμάτων της οικολογίας αφού όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι το υπέρτατο αγαθό είναι η υγεία. Επιβεβαιώνεται και ενισχύεται ο αγώνας μας για υπεράσπιση του αγαθού της υγείας απέναντι στα συμφέροντά και στα κέρδη.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.