Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή (21/09) στις 9:30 το πρωί, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, με αντιπροσωπεία του Κινήματος που θα αποτελείται από την κα. Αλεξία Σακαδάκη και τον κ. Γιώργο Στυλιανίδη, οι οποίοι είναι μέλη της Πολιτικής Επιτροπής.

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης επίσκεψης, ο κ. Περδίκης θα συναντηθεί με τον  Διευθυντή του Νοσοκομείου κ. Ανδρέα Νεοφύτου και αναμένεται να συζητήσουν τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, ενδεχόμενες ανάγκες, διαχείριση αποβλήτων και άλλα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

Η επίσκεψη στο Μακάριο Νοσοκομείο εντάσσεται σε κύκλο επαφών του κινήματος στα πλαίσια του οποίου το κίνημα καταγραφεί τα προβλήματα και τις ελλείψεις των κρατικών νοσηλευτηρίων εν όψει της αυτονόμησης.

Είναι αυτονόητο ότι για να προχωρήσουμε στην αυτονόμηση πρέπει πρώτα να αντιμετωπιστούν όλες οι αδυναμίες και τα κενά των κρατικών νοσηλευτηρίων, διαφορετικά το ΓΕΣΥ θα σημάνει το τέλος της δημοσίας υγείας. Άλλωστε και η διακομματική συμφωνία με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη περιελάμβανε και την άμεση αντιμετώπιση όλων των σημερινών αναγκών των κρατικών νοσηλευτηρίων.