Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου πραγματοποιούν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί μια οικολογική δράση μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων.

Εθελοντές και εθελόντριες του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα διανέμουν στο χώρο του «χριστουγεννιάτικου χωριού» που θα στηθεί στη Λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο, δενδρύλλια και υφασμάτινες τσάντες στο κοινό.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, με αυτή του την κίνηση προωθεί τα οικολογικά Χριστούγεννα προσφέροντας επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες για τις χριστουγεννιάτικες – και όχι μόνο – αγορές του κοινού, ενώ παράλληλα προσφέρεται η ευκαιρία στο κοινό να παραλάβει και να φυτέψει ένα δέντρο που θα το βλέπει να μεγαλώνει, βάζοντας το λιθαράκι του στην προστασία του περιβάλλοντος μας και στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης. Ο κ. Περδίκης θα προβεί σε δηλώσεις στις 12:00.