Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στηρίζουμε διαχρονικά τις εκδηλώσεις του Ραδιομαραθωνίου, έτσι φέτος, όπως και κάθε χρονιά, βάλαμε το λιθαράκι μας στο όλο οικοδόμημα της αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας, που πρεσβεύει αυτός ο θεσμός.

Ο Ραδιομαραθώνιος, είναι μόνο ένα δείγμα της διαχρονικής μεγαλοψυχίας του κυπριακού λαού που πάντα έδινε από το υστέρημά του σε παρόμοιους σκοπούς.

Η προσφορά των εθελοντών και των Κυπρίων πολιτών όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει την κρατική πρόνοια. Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων των ατόμων με ειδικές ανάγκες δεν μπορεί να αφήνεται στους εθελοντές και στην προσφορά των πολιτών, ούτε είναι θέμα χρηματικών εισφορών. Υπάρχουν τεράστια θεσμικά και νομοθετικά κενά που δεν μπορεί να τα αναπληρώσει ένας ή πολλοί Ραδιομαραθώνιοι.

Ο Β’ Αντιπρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Άδωνις Γιάγκου, παρέδωσε σήμερα το μεσημέρι εκ μέρους του Κινήματος την εισφορά του στον Ραδιομαραθώνιο στο περίπτερο στη Λεωφόρου Σταυρού και καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του Κινήματός μας να πράξουν το ίδιο.