Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 συμμετέχει με μια σειρά δράσεων και  καθαρίζει την Κύπρο μαζί με τους 13500 εθελοντές που δήλωσαν συμμετοχή στο Let’s do it Cyprus!

Το Let’s do it Cyprus! – «Καθαρίζουμε την Κύπρο σε μια μέρα»  είναι μέρος της καμπάνιας Let’s do it World, μίας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια. Στην Κύπρο η εκστρατεία διοργανώνεται από την ομάδας του Let’s do it Cyprus και την  Επίτροπο Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου η οποία έχει θέσει τη δράση αυτή  υπό την αιγίδα της.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

10:00 – Επίσημη Έναρξη εκδήλωσης – Μπροστά από το εκκλησάκι των 13 οσίων Μαρτύρων και Ομολογητών, στο γραμμικό πάρκο, πίσω από το προεδρικό.

Στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθούν (στις 10.00) δηλώσεις και για την επικαιρότητα από τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολίτων, κ. Γιώργο Περδίκη.

Σημεία δράσεων

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

10:00 – Παραλία Εναέριος-δημόσιος κήπος στο παραλιακό κέντρο Εναέριος.

ΛΑΡΝΑΚΑ

10:00 – Αλυκή.

ΠΑΦΟΣ      

09:00 – παραλιακό Γεροσκήπου.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ     

10.00 – Ξενοδοχείο Μαρλίτα στον Πρωταρά.

ΝΕΟΛΑΙΑ

10:00- στο χώρο διαμερισμάτων της ΣΕΚ στο Πισσούρι.

Στόχος μας είναι το μήνυμά μας να φτάσει σε ολόκληρη την Κύπρο και να ακουστεί ηχηρό σε όλο τον κόσμο μέσω του Let’s Do It World!