Το μεγάλο πρόβλημα των δανειοληπτών και δη εκείνων που είναι θύματα των χειρισμών της Κυβέρνησης στα θέματα της οικονομίας, αγγίζει στην ουσία του το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, την ώρα μάλιστα που οι Κυβερνώντες φαίνεται να είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε σχέδια που στοχοθετούν τους ευάλωτους οφειλέτες.

Όπως ξεκάθαρα βλέπουμε να χειρίζονται οι Κυβερνώντες το θέμα, η κατάσταση οδηγείται σε εκποιήσεις που είναι προς το συμφέρον των Τραπεζών και αφήνει εκτεθειμένους τους δανειολήπτες, που είναι τα θύματα της οικονομικής κρίσης, για την οποία ευθύνονται οι τράπεζες, η Κεντρική Τράπεζα και οι εκάστοτε κυβερνώντες.

Για να διαμορφωθεί ένα κοινωνικό μέτωπο κατά των νέων νομοσχεδίων, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών άρχισε σειρά συναντήσεων με ομάδες πολιτών και οργανώνεις. Ήδη έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Κίνημα Κατά των Εκποιήσεων στο πλαίσιο αυτό και αύριο Τετάρτη, 20 Ιουνίου στις 9:45 π.μ. στα Κεντρικά Γραφεία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών στη Λευκωσία (Οδός Περικλέους 63, Γραφείο 102, 2021 Στρόβολος, Λευκωσία) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύνδεσμο Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Γιώργο Περδίκη.