Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και η Νεολαία Οικολόγων ετοιμάζουν και θα διανέμουν αύριο εκατό εβδομήντα κιβώτια τροφίμων σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, με σκοπό να τους δοθεί η ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές τους με αξιοπρέπεια και να μπορέσουν να γιορτάσουν τις άγιες μέρες όπως αξίζει σε όλους μας.

Τα κιβώτια τροφίμων – πακέτα αγάπης που ετοιμάζονται αφορούν τουλάχιστον 500 άτομα που δυσπραγούν και έτσι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν και τη φετινή χρονιά να απολαύσουν όσα λόγω κρίσης δυστυχώς συνεχίζουν να στερούνται.

Τα προϊόντα αποτελούν ευγενική προσφορά των μελών και φίλων του Κινήματος και της Νεολαίας Οικολόγων. Τα κιβώτια τροφίμων που ετοιμάζονται, θα διανεμηθούν από όλα τα γραφεία μας σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Παραλίμνι.

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών λειτουργεί το κοινωνικό του παντοπωλείο από το 2012, όταν δηλαδή η Κύπρος δέχτηκε το μεγάλο οικονομικό πλήγμα και χιλιάδες συμπολίτες μας αναγκάστηκαν να προσφύγουν στα κοινωνικά παντοπωλεία. Δυστυχώς, παρ’ όλες τις κυβερνητικές διακηρύξεις για την πρόοδο στην οικονομία, διαπιστώνουμε ότι δεν μειώνεται ο αριθμός των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσμενείς οικονομικές καταστάσεις. Για κάποιους συνανθρώπους μας το success  story είναι κτύπησε την πόρτα τους.  

Η προσφορά του Κινήματος για τις περισσότερες από αυτές τις οικογένειες δεν γίνεται μόνο δυο φορές το χρόνο με το κιβώτιο τροφίμων. Σχεδόν καθημερινά τροφοδοτούμε τις οικογένειες αυτές με κουπόνια για ψώνισμα από υπεραγορές, με βρεφικό ή παιδικό γάλα, φάρμακα και άλλα χρειαζούμενα όπως έπιπλα, οικιακές συσκευές (καναπέδες, ψυγεία, κρεβάτια κοκ) μέχρι και αναπηρικά καροτσάκια. Όλα αυτά γίνονται λόγω της εθελοντικής προσφοράς των μελών μας.

*Για το σκοπό αυτό ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα προβεί σε δηλώσεις στις 12:00 μ.μ. στα Κεντρικά γραφεία του Κινήματος στο πλαίσιο τις παράδοσης των πακέτων αγάπης.