Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών συνεχίζουμε τον αγώνα για την προστασία της περιοχής, όπως διαχρονικά πράττουμε, ως η δύναμη υπεράσπισης της φύσης και της ανθρώπινης ζωής. Στη συγκεκριμένη υπόθεση εγείρεται και θέμα αρχαιοτήτων . 

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” για τις αρχαιότητες στην περιοχή “θαλασσινές σπηλιές” στην Πέγεια, δικαιώνει την  αναφορά  του κυρίου Περδίκη σε πιθανό επηρεασμό των αρχαιοτήτων. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν αυτή ακριβώς η ερώτηση του κ. Περδίκη στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής επιτροπής περιβάλλοντος την περασμένη τέταρτη είναι που οδήγησε τον βουλευτή του ΔΗΣΥ κ. Κωνσταντίνου σε μια άνευ προηγούμενου ιταμή προσωπική επίθεση κατά του κ. Περδίκη. 

Είναι αυταπόδεικτο πως αυτός ο αγώνας δεν θα καμφθεί παρά τις ανοίκειες επιθέσεις που δέχονται στελέχη μας. Όση λάσπη και όσες απειλές και αν εκτοξευθούν ενάντια στο Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, εμείς καθιστούμε σαφές πως δεν είναι κανείς ικανός να μας σταματήσει. Όχι μόνο διότι γνωρίζουμε πως η πολιτική μας τοποθέτηση εκφράζει γνήσια τα συμφέροντα του λαού, όπως η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και γιατί τα μέσα που μετέρχονται όσοι επιχειρούν να μας σταματήσουν, εκφράζουν στην πραγματικότητα την ηθική τους υπόσταση.

Ο αγώνας για την προστασία των θαλασσινών σπηλιών θα συνεχιστεί, με μπροστάρη το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και αυτός ο αγώνας θα φέρει αποτελέσματα.