Απολύτως δικαιολογημένη είναι η οργή όσων υφίστανται τις επιπτώσεις του κουρέματος των Ταμείων Προνοίας, που αφού είδαν τα χρήματά τους να εξαφανίζονται, σήμερα γίνονται δέκτες προεκλογικών εμπαιγμών. Μόνο στο άγχος του προεκλογικού, μπορούμε να αποδώσουμε την απίστευτη προχειρότητα της απερχόμενης κυβέρνησης, στη διαχείριση της αποκατάστασης των εργαζομένων  αυτών.

Δυστυχώς φαίνεται πως σε πλήρη συντονισμό ο απερχόμενος Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Υπουργός Οικονομικών του εμπαίζουν τα θύματα του κουρέματος των Ταμείων Προνοίας, με προεκλογικές “δεσμεύσεις” η αξιοπιστία των οποίων είναι ανάλογη των ανθρώπων που τις αναλαμβάνουν.

Θεωρούμε δικαιολογημένη την απάντηση των τραπεζικών υπάλληλων οι οποίοι αντιδρούν δυναμικά σε αυτή την κατάφωρη κατάσταση εμπαιγμού, οργανώνοντας στάση εργασίας και διαμαρτυρία την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, από τις 14.00  μέχρι τις 15.00.

Όσο και αν επιχειρούν οι απερχόμενοι κυβερνώντες να παραπλανήσουν εκ νέου τον λαό, η εμπειρία των “δεσμεύομαι” της προηγούμενης πενταετίας, ήταν διδακτική.

Η αποκατάσταση των ανθρώπων αυτών θα έρθει μέσα από ένα ορθολογικό, ρεαλιστικό και δίκαιο πρόγραμμα, που θα υλοποιήσουν οι δυνάμεις της αλλαγής, στην Προεδρεία Νικόλα Παπαδόπουλου.