Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο καθώς κάποιοι χωρίς καμία μελέτη έστειλαν τις μπουλντόζες και με το πρόσχημα της διαπλάτυνσης άφησαν πίσω τους μια τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή.

Η διάβρωση μεγάλου μέρους του δρόμου στο σημείο όπου έγινε η διαπλάτυνση δείχνει το μέγεθος της προχειρότητας. Μια επιτόπου επίσκεψη της Επιτροπής Περιβάλλοντος της βουλής αλλά και του ΕΤΕΚ, ίσως μπορέσουν να σταματήσουν τα χειρότερα που θα ακολουθήσουν.

Φαίνεται ότι οι σύμβουλοι του Υπουργού Γεωργίας, εκμεταλλευόμενοι πρόσφατο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ζεύγος επισκεπτών, προχώρησαν ανενόχλητοι στην διαπλάτυνση του δρόμου.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης δεχτήκαμε καταγγελίες από επισκέπτες στην περιοχή του Ακάμα για το θέαμα που αντίκρυσαν, ως επίσης και για την άθλια κατάσταση του δρόμου στο σημείο όπου έγινε η διαπλάτυνση.

Οι φωτογραφίες από το σημείο, οι οποίες βγήκαν κατά την επιτόπια επίσκεψη μας στο σημείο, είναι ενδεικτικές. Έστω και την υστάτη καλούμε τον Υπουργό Γεωργίας να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Ακάμας δεν χρειάζεται πειραματισμούς και μακριά από αυτούς άντεξε στον χρόνο!

Αν αυτό που άρχισε να συμβαίνει είναι τα προεόρτια του Διαχειριστικού Σχεδίου, πολύ φοβόμαστε ότι η άλωση του Ακάμα είναι προ των πυλών.

σ2

σ2

σ2

σ2

σ2