Στις 25/1/19 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τίτλο «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής» η οποία ήταν αφιερωμένη στον αδόκητο χαμό τόσων ανθρώπων και την καταστροφή τόσων περιουσιών στην Αττική, λόγω των πυρκαγιών του Ιουλίου 2018.

Η εκδήλωση, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, διεξήχθη με σκοπό την αποκατάσταση χώρου πρασίνου και παιδότοπου, καθώς όλα της τα έσοδα διατέθηκαν για να αγοραστούν δέντρα και λοιπά υλικά τα οποία θα αξιοποιηθούν για την αποκατάσταση χώρου πρασίνου και παιδότοπου στην περιοχή Πευκώνας Πικερμίου στο Δήμο Ραφήνας.

Στις 15 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί αποστολή μελών του Κινήματος με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργο Περδίκη, ο οποίος θα συνοδεύεται από τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τον Δήμαρχο Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαράλαμπους και τον Προέδρου Σωματείου Εθελοντών Σιας κ. Φίλιππο Φιλίππου, καθώς και αντιπροσωπεία του Κινήματος για να συμμετέχουν στην δεντροφύτευση.

Η προγραμματισμένη δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12:30μ. στον Δήμο Ραφήνας, στην παρουσία του Πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Κυριάκο Κενεβέζο.

sinavlia29012019 4