Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών από την έκρηξη της οικονομικής κρίσης ξεκίνησε τη λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου με τη σταθερή στήριξη εκατοντάδων απόρων οικογενειών με τρόφιμα και άλλα χρειαζούμενα. Στο πλαίσιο του οικολογικού κοινωνικού παντοπωλείου έχουμε μοιράσει εκτός από χιλιάδες τρόφιμα και ρούχα, διάφορα άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως παιδικά κρεβατάκια, ψυγεία, σόμπες πετρελαίου, ποδήλατα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κοκ.

Με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα θέσει σε λειτουργία και φέτος το οικολογικό κοινωνικό παντοπωλείο και θα προσφέρει πακέτα αγάπης σε 125 άπορες οικογένειες παγκύπρια.

Τα πακέτα τροφίμων θα διανεμηθούν αύριο Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου και ώρα 12:30, όπου θα γίνουν και δηλώσεις από την κ. Αλεξία Σακαδάκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και συντονίστρια της όλης προσπάθειας, στο γραφείο του Κινήματος στη Λευκωσία (Λεωφόρος Περικλέους 63, 2ος όροφος 102, πάνω από το βιβλιοπωλείο Μαυρομμάτη).

Στόχος του Κινήματος μας είναι η συνεχής κοινωνική αλληλεγγύη σε ένα κράτος που ακόμη υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες και πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα πασχαλινά τους ψώνια.

Η εν λόγω δράση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θέλει να μεταδώσει στους πολίτες το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας. Συγχρόνως ευχή του Κινήματος είναι η κοινωνική και οικονομική ευημερία του Κράτους και να είναι το τελευταίο Πάσχα με οικογένειες που βιώνουν δύσκολες συνθήκες.