Επίσκεψη στην οδό Ερμού στο κέντρο της Λάρνακας πραγματοποίησε ο Πρόεδρος και Βουλευτής των Οικολόγων κ. Γιώργος Περδίκης, μαζί με μέλη και στελέχη της Επαρχιακής Επιτροπής Οικολόγων Λάρνακας.

Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν περιοχή μέσα στον γραφικό πυρήνα της οδού Ερμού στην Λάρνακα, είδαν από κοντά τα έργα που άρχισαν ήδη για την κατασκευή ενός πολυώροφου χώρου στάθμευσης και άκουσαν με προσοχή τους κάτοικους της περιοχής, οι οποίοι δικαίως αντιδρούν και αγανακτούν για τα σχέδια του Δήμου Λάρνακας.

Άξιο αναφοράς είναι ότι καμία δημόσια διαβούλευση έχει γίνει για το θέμα. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δίκαιο τους και να αντιταχθούν σε αυτό το τερατούργημα που επιχειρεί ο Δήμος να δημιουργήσει, σε ένα καθαρά γραφικό και παραδοσιακό – οικιστικό πυρήνα στην καρδιά της πόλης. Ήδη είναι σε εξέλιξη εκστρατεία συλλογής υπογραφών από τους κάτοικους αλλά και τους καταστηματάρχες της περιοχής, αφού τα προβλήματα που θα επιφέρει στην περιοχή η συγκεκριμένη οικοδομή θα είναι τεράστια (έντονη οχληρία, καυσαέρια κλπ).

Άξιο αναφοράς είναι το ότι υπάρχει ένας πολύ μικρός και στενός δρόμος πρόσβασης στο πολυώροφο κτίριο, γεγονός που θα δημιουργήσει μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος.
Η Επαρχιακή Επιτροπή Οικολόγων Λάρνακας είναι αποφασισμένη να συμπαρασταθεί σε κάθε πολίτη που διεκδικεί τα αυτονόητα. Δηλαδή τη δημόσια υγεία του, την ασφάλεια του και την ποιότητα ζωής του.

Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών
Επαρχιακή Επιτροπή Λάρνακας