Τα σημερινά δημοσιεύματα για ύποπτα εμβάσματα από εργολάβο σε δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΑΛ δικαιώνουν την επιμονή και τις προσπάθειες του κ. Γιώργου Περδίκη και του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, για διαλεύκανση σκανδάλων, όπως αυτό του ΣΑΛ.

Ο πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης ανέδειξε το θέμα που έχει να κάνει με το ενδεχόμενο καταβολής μιζών, με φερόμενους εμπλεκόμενους εργολάβους και πρώην δημοτικούς συμβούλους.

Πλέον είναι ολοφάνερο ότι, η αστυνομία έχει το υλικό που χρειάζεται για να προχωρήσει στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης. Το μήλο τελικά άνθισε και παρ’ όλη την αμφισβήτηση προς τα λεγόμενα του κ. Περδίκη, ο πετεινός λάλησε και το δίκαιο φανερώθηκε.

Αν μάλιστα αναλογιστούμε και τα τεκταινόμενα που διαδραματίστηκαν στο σκάνδαλο με το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου, μόνο μετά τη σύλληψη θα ανοίξουν το στόμα τους οι εμπλεκόμενοι.

Το μόνο σίγουρο, εμείς ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη διαπλοκή και την διαφθορά, προσθέτοντας ακόμη περισσότερα σκάνδαλα στον κατάλογο των σκανδάλων που έχουμε ήδη αναδείξει.