Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, στηρίζει το αίτημα της Κοινωνικής Συμμαχίας για το ΓΕΣΥ για ανάκληση της απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου του διορισμού του Προέδρου του ΠΙΣ κ. Αγαθαγγέλου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΥ ως Εκπρόσωπο των Εργοδοτικών Οργανώσεων.

Το γεγονός ότι ένας γνωστός πολέμιος του ΓΕΣΥ επιλέγηκε να εκπροσωπήσει τις εργοδοτικές οργανώσεις στο Διοικητικό όργανο που ανέλαβε την εφαρμογή του είναι μια ακόμα ένδειξη ότι επιχειρείται η ανατροπή του μονοασφαλιστικού χαρακτήρα του ΓΕΣΥ. Ήδη η εφαρμογή του ΓΕΣΥ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από τα φαινόμενα κατάχρησης, την κακοδιοίκηση των δημοσίων νοσοκομείων και την έλλειψη πρωτοκόλλων κλπ. Δυστυχώς η κυβέρνηση επιμένει στο διορισμό Αγαθαγγέλου και έτσι αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα και αποσυντονίζει την προσπάθεια αντιμετωπίσεις τους.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν την εκστρατεία συλλογής υπογραφών  της Κοινωνικής Συμμαχίας για το ΓΕΣΥ για ανάκληση του διορισμού του κ. Αγαθαγγέλου.

Σύνδεσμος ψηφίσματος: https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/a_e_proedros_tes_kupriakes_demokratias_anaklese_diorismou_proedrou_pis_se_dioiketiko_sumboulio_oau/?faXthtb&fbclid=IwAR1YY8h4s27gamYprBFkYWFmFy17m8fya3nieG2yst4NyIaAc_8cKXUSNMk