Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι η Κυβέρνηση, όπου επιθυμεί είναι σπάταλη και γενναιόδωρη δείχνοντας ανοχή προς όφελος των λίγων.
 
Η απάντηση του υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σε επιστολή του κ. Γιώργου Περδίκη αποκαλύπτει εξωφρενικά στοιχεία. Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, είχε ζητήσει όπως  η Βουλή πληροφορηθεί για τα ποσά που έχουν λάβει οι εταιρείες δημόσιων συγκοινωνιών, τον αριθμό υπαλλήλων που εργοδοτεί η κάθε εταιρεία, καθώς και τις αμοιβές που λαμβάνουν τα διευθυντικά στελέχη των εταιρειών αυτών.
 
Να σημειωθεί ότι το Κράτος χρηματοδοτεί τις εταιρείες αυτές προκειμένου να εξυπηρετούν τους πολίτες. Πιο συγκεκριμένα έχει δώσει προς αυτές τις εταιρείες το ποσό των 280 εκατομμυρίων τα τελευταία πέντε χρόνια.
 
Φαίνεται ότι για ορισμένους δεν ισχύει η οικονομική κρίση, καθώς το πάρτι με τους παχουλούς μισθούς συνεχίζεται. Ο μέσος όρος των ακαθάριστων μισθών των διευθυντών κυμαίνεται από  €3.325- €5.719. 
 
Δυστυχώς η Κυβέρνηση την ίδια ώρα που αρνείται να ενισχύσει αδύναμες οικονομικά ομάδες του πληθυσμού, επιλέγει να σπαταλά τεράστια ποσά σε διευθυντικούς μισθούς βολεύοντας τους λίγους.​
 
 
Ap 23 06 010 05 373 page 001
Ap 23 06 010 05 373 page 002