Μια από τις προτεινόμενες λύσεις έναντι της μείωσης στη χρήση της πλαστικής σακούλας είναι οι οικολογικές, επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες, τις οποίες το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θα διανέμει στο πλαίσιο εκστρατείας που διοργανώνει για τον ίδιο σκοπό ο Δήμος Στροβόλου το Σάββατο 7/7/18 και ώρα 9:00 το πρωί, παρά την οδό Ανδρέα Αβραμίδη με Ανδρέα Δημητρίου.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Γιώργος Περδίκης θα παρευρεθεί στην οικολογική αυτή εκδήλωση, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο του Κινήματος στον Στρόβολο κ. Παναγιώτη Μανώλη, καθώς από μέλη και φίλους του Κινήματος.

Καλούμε τους περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένους πολίτες να μας ακολουθήσουν. Φορώντας λευκά καπελάκια και φανέλες δίνουμε τη λύση στο πρόβλημα των πλαστικών σακουλιών, που για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών δεν είναι η μείωση, αλλά, η πλήρης κατάργησή της.

 

** Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κ. Γιώργος Περδίκης, θα προβεί σε δηλώσεις που αφορούν την τρέχουσα επικαιρότητα.