Για ακόμη μια φορά γινόμαστε δέκτες καταγγελιών (φωτογραφίες) που αφορούν περιβαλλοντικές καταστροφές αυτή τη φορά στην περιοχή Βεργίνας – Καμάρων της Επαρχίας Λάρνακας όπου τα προβλήματα των κατοίκων δυστυχώς δεν έχουν τελειωμό και διαδέχονται το ένα το άλλο.

Συγκεκριμένα στην περιοχή ασυνείδητοι ρίχνουν λύματα και υγρά σε χωράφια, και ρυάκια τα οποία βρίσκονται κυριολεκτικά δίπλα από τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής.

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός πως οι αρμόδιες υπηρεσίες ενώ γνωρίζουν για το θέμα, δεν έχουν προβεί ακόμη σε κάποια ενέργεια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να περιμένουν υπομονετικά τους αρμόδιους να καθαρίσουν τα αγνώστου προελεύσεως λύματα και υγρά ώστε να μην τους «φάνε» τα κουνούπια. Μετά θα φταίει η Αλυκή Λάρνακας για τα κουνούπια.

Καλούμε άμεσα τους αρμόδιους να επιληφθούν για το εν λόγω ζήτημα το οποίο χρήζει άμεσης διαχείρισης. Η κατάσταση είναι εκτός από σοβαρή και επικίνδυνη καθώς άπτεται της υγείας των κατοίκων της περιοχής. 

Λύματα 6Λύματα 6Λύματα 6Λύματα 6Λύματα 6Λύματα 6